Utmaning

En halvrolig utmaning. Man måste svara på alla frågorna på samma bokstav som ens namn börjar på!

1. Vad heter du? Karin
2. Ett ord på 4 bokstäver? Knop
3. Flicknamn? Karolina
4. Pojknamn? Kurt

5. Yrke? Köksmästare

6. Färg? Knallröd

7. Klädesplagg? Kjol

8. Mat? Kalops

9. Sak i badrummet? Kakel

10. Plats/stad? Karlstad

11. Orsak att vara sen? Kaos i trafiken

12. Något man skriker? KUKEN!!

13. Film? Karins Liv 1 (Finns inte än men det kommer nog )

14. Något man dricker? Kranvatten

15. Band? Kurt Bladhs

16. Djur? Kanin

17. Gatunamn? Knäppingsborgsgatan

18. Bil? Korvette (vet att det stavas med C)

19. Sång? Kosången

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Kramkalas

De var ju en ganska rolig utmaning =)

Jag utmanar Sofie Forsström, Lina på gotland och Sandra

Ensam

ja nu sitter jag här alldeles ensam eftersom Albin är på dagis och jag ska straxt hoppa i duschen och bege mig till jobbet. Jag lämnar Albin klockan elva när jag stänger för annars ska han till dagis mitt i sitt sovande och det känns inte riktigt snällt mot honom.

Jag har precis pratat med Åsa i urskogen, de kom nämligen hem från Gambia igår så jag var tvungen att höra hur de haft det och de hade haft det underbart, synd bara att oskar blev sjuk och är det fortfarande. Ett tips från Åsa är att om ni åker till GAmbia så ta för faaan inga kort på poliser elller dess fordon. Hennes svärfar tog kort på en polis motorcykel och hamnade på polisstationen för det. deras chaufför sattes i fängelse men släpptes efter att ha betalat typ 3-4000 i gambianska pengar. Världen ser ganska olik ut mot här kan man säga. Så nu ser jag fram emot att åka till dom och se på bilder och titta på film.

Nähe ni gott folk nu måste jag göra eett försök att fräscha till mig lite. vi får väl se hur det går.

puss på er!

sänder en extra tanke till Sara som opereras idag. Tänker på dig älskade vän.



Dagis pojken

Idag har Albin varit på dagis HELA dagen. Jag väckte honom vid halv sex imorse och Albin  tyckte jag var mycket konstig och han funderade nog en hel del på vad vi hade fått för ett ryck. Det har iallafall gott jättebra och han var jätteglad när jag kom och hämtade honom. Glad men trött, vi hann bara hem så kröp han upp i soffan och somnade på stört så han fick sova nästan en timma i eftermiddag men han är fortfarande jätte trött så han somnar nog ikväll ändå.

För tillfället går albin i stefans pannkaks skola så snart ska vi smaska pankisar. jag är väl inte överförtjust men jag slipper iallafall o laga mat och det ärju värt en hel del.

Nähe ni gott folk jag kanske återkommer senare.

bye bye!!

Skärpning

Nu måste jag väl ändå skärpa mig lite tycker jag... Men jag har ingen lust att blogga längre så det kanske är lika bra att ta en paus,

Jag har jobbat hela helgen och det har rullat på, idag var det nästan som en sommardag med folk. mycket sportlovs lediga människor ute och far nu.

Nä nu är det bäst att sova för imorgin ska jag öppna och innan det så måste jag ju lämna Albin på dagis., Stora killen =))

pusss påer!!

Hej igen!!

Vet inte vad jag ska skriva, har så fantastiskt lite lust till det men jag ville slänga en ett inlägg om att jag lever och mår bättre, det är itne bra men jag ska gå o jobba idag iallafall. Stefan o Albin är hos doktorn, men hoppas de kommer hem innan jag ska till jobbet för jag vill verkligen inte gå idag =( Vi misstänker att Albin kanske har öroninflammation eller något skit.
Nä ni gott folk nu måste jag gå!!

bye bye!!

Fy faan

nu är det livat uppe på kullen kan jag lova. Vi ligger i feber alla tre så imorgon är vi hemma hela högen
Orkar inte skriva mer men  nu vet ni att vi lever iallafall!

Så blev det!!

Jaha nu är stefan o Albin i badhuset och jag stannade hemma och tycker synd om mig själv... Jag hostar som den värsta KOL männsikan och nu har snoret börjat rinna. FY FAAAN så tråkigt. JAja det är väl bara att gilla läget antar jag. Ikväll kommer iallafall Sara, Jonas och Therese hit och ska äta lite Tacos och se melodifestivalen. Jag kommer väl somnaantar jag men det gör inget. Dom kanske inte vill komma längre nu när jag har börjat o snora och hosta ännu mera. Men det får vi se. Någon som har tips på vad man ska dricka eller äta för att få bort kliandet i halsen??
Nähe nu ska jag ta lite KanJang (stavas?) och hoppas hostandet lugnar siig lite.

Bye bye

Host host

Jäkla hosta, usch och fy. Man kan nog säga att det gör ont i HELA kroppen är jag hostar nu och man hostar ju inte bara lite då och lite då. nej då hela jävla tiden. Jag vill inte att det ska bli natt för då kommer jag ligga där och itne kunna sova.
Själv är jag också, stefan gick till grannen på andra sidan kullen och tog en öl, men han blir nog inte så sen hoppas jag, men man vet ju aldrig, de kan ha mycket att avhandla...
Nähe ni gott folk nu ska jag återgå till ryggläge i soffan och ta ett STORT glas KALLT vatten. Det är riktigt gott men det ska vara så kallt att det nästan gör ont i tänderna,..

See you later!

P.S Det ser ut som att Stefan o Albin får bada utan mig imorgon =( D.S

Älskade speedade unge

Är alla barn speedade efter att de kommit hem från dagis?? Albin är iallafall alldeles tokig men på ett härligt sätt =) I bilen hem från dagis satt han o sa mamma ungefär 40 gånger och alla gånger i olika tonlägen. Det är väl det som är att utforska talet?
Nu håller jag på att laga lax till mig o albin hoppas verkligen att det blir gott, det är klart vilken minut som helst, det ska bli gott med mat.

Nähe nu ska jag duka lite och jag misstänker att jag får hjälp.

VAr menade du att jag länkat till VG Sandra i ett inlägg eller på själva sidan?? Om du menar länken på sidan så vet jag inte hur man får dit den för VG talade om för mig hur man gjorde men jag har ju såklart glömt bort. Men nu har jag ju iallafall länkat till dig i ett inlägg =) Puss på dig gumman!



Sätter in lite bilder på sandra och hennes familj.

Det här är då dalmasen som är lite knäpp i huvudet. Men vad kan man mer begära?
Förövrigt så tackar vi så oerhört för de nattliga samtalen vi får av dig =)



Tösabiten till vänster är ju världens bästa Sandra och tillsammans med den puckade dalmasen ovan lyckades hon åstadkomma något alldeles otroligt gulligt nämligen.................................




Stojjan, Dojjan och vilka nu alla hans namn är. Jädrans söt är han iallafall och det är endast Sandras förtjänst.




Nu blev det visst ett helt inlägg om er men det får ni ta =)

Tjoflöjt på er!!

Me and I

japp nu har jag haft Me And i Party och vi var bara fem stycken men tror Sandra fick lite sålt ändå, hoppas det iallafall.
Till dig Emma så kan jag ordna så du får ha ett party om du vill och då är ju jag o Vg givna gäster =) Annars skulle Vg ha ett i typ april maj då ska vi komma ihåg att säga till dig så du också kommer... Vore ju trevligt att ses.

Jag har en ganska ynklig karl här hemma nu, febrig o allt. 39.2 hade han alldeles nyss så vi får hoppas att febern sjunker lite, han ser inte allt för piggelin ut kan jag säga. Hoppas kära gud att jag klarar mig... Jag tror ju inte på gud (tror jag) men du kan väl vara lite bussig ändå kanske??

Nähe nu ska jag sussa för imorgon är det dags att lämna Albin på dagis för första gången, men det kommer nog gå alldeles lysande hoppas jag,

Bye bye!!



Mina favvo boys på Gran Canaria =)

Hejsan hoppsan

Idag har vi ju varit på dagis igen och det gick lysande vill jag nog påstå... Jag var med ett litet tag först sen gick jag därifrån. Då blev han lite ledsen men det gick antagligen över i samma ögonblick som jag stängde dörren. Under tiden var jag hos Sofie och Lex och Theo och de är ju bara sååå söta. Det är ju inte utan att man blir lite bebissugen men det får väl vänta ett tag antar jag. Vi har ju en bebis redan =) Sen gick jag tillbaka till dagiset lagom till maten och då blev Albin jätteledsen när jag kom, han var väl troligtvis rädd att jag skulle försvinna igen. Men ojoj vad han gillade maten han åt två stora portioner medans de andra barnen knappt fick i sig en portion. Stolt mamma =).

Nähe ni gott folk nu ska jag åka o handla lite till klädpartyt ikv'äll

Bye bye

Hmm

Alltså jag är ju lite egenkär så jag googlade på mig... Det första som står är... Ursäkta språket men något om torra tjejer och stora kukar.??!!??!! jaja cyber världen är ju bra konstig. det är iallafalli nte jag som har skrivit det där men på något märkligt sätt så har det hamnat under mitt namn. Har ni googlat på er själva någon gång eller är jag störd?

Igår hade vi ju personalmöte och det gick över all förväntan faktiskt... Skönt som tusan.

Måste springa till Tvn men jag skriver mer ikväll eller imorgon!!


Utmanad av wirrevg

4 Favoritprogram: Top model, Familjen Annorlunda, typ alla dokumentärer och Lets Dance =)

4 saker jag gjorde igår: Var med Albin på dagis, lagade mat, hade ont i huvudet, var på jobbet och åt efter dagis 

4 saker jag ser fram emot: .Få lön, vara ledig i nästan två veckor, åka till badhuset med Albin i helgen och så ser jag fram emot att min förkylning ska ge med sig.

4 favorit resauranger:  Thai i skpg, brasken, Mcdonalds, S:t george

4 saker på önskelistan: Hitta ett bra jobb, vinna 25000 i månaden i 25 år. att albin ska trivas på dagis och att vi snart har två små kissemissungar som busar omkring här =)

4 personer jag utmanar: Sara Lina Sandra Sofie F

sov då om du är trött!!

Det försöker jag säga till Albin men han lyssnar så dåligt på vad jag säger... Nu ligger han i sin säng alldeles tyst och sen helt plötsligt så lägger han av ett illvrål... Nu är illvrålet ganska konstant kan man säga så jag får väl engagera mig lite antar jag. det är ju märkligt att Stefan bara kan lägga honom i sängen, ställa sig i dörren en minut och sen gå ut därifåroch Albin sover så gott så gott,,, Barn är ganska märkliga ibland kan man säga...

Skriver kanske mera senare!!

Bye bye

Dagis

japp nu är vu hemkommna från dagis och Albin ville inte följa med hem. Det är väl ett bra tecken?? Vi var ju bara där i en timma men han röjde för fullt, han var bara lite blyg första tio minutrarna sen var det full rulle. Så imorgon ska vi vara där vid 9 och ha fruktstund sen ska vi gå ut till klockan elva.
Förövrigt har jag ont i huvudet så jag hoppas på att han somnar snart så jag kan gå o sova lite men det är väl att önska för mycket...nävars han somnar nog snart han sitter i sängen och låter som jokkmokksjocke ungefär hehe han är bra söt pluttisen.
Idag är ju Stefan iväg o jobbar också, det känns lite konstigt kan jag lova.
Nä nu ska jag se till att han där inne somnar så jag får vila mitt lilla huvud lite,

Bye bye



På bilden så var Albin knappt året och LITE smutsig =)

Mumma

Det var riktigt gott med Strömming så nu är jag mätt i magen o ska straxt bege mig till gympasalen på klädbytardag se omman kan hitta något roligt till lille herrn. Han smaskade också i sig strömming och tyckte det smakade riktigt bra, då blev jag glad. Stefan satt brevid och och tyckte bara att det luktade illa så han ska äta något när Albin har somnat vilket är typ... snart hoppas jag.
Nä nu ska jag ringa till Annika och höra om hon ska med till gympasalen annars får jag åka själv.

See you later!!




Slänger in en bild på Ankan också när hon är i sin allra bästaste form=)
Varsågod Annika det var så lite!!
 

Strömming

Japp nu ska jag rensa strömmig som sedan ska stekas tillsammans med detta serveras kokt potatis , grädde och lingon sylt. Fy faaan vad gott det ska bli.
Stefan fick sin efterlängtade sovmorgon idag iallafall för jag var hemma efter typ en halvtimma så jag var hemma innan de vaknade så då tog jag Albin och Stefan slumrade vidare ett tag. Skönt för mitt samvete =)
Nä nu måste jag sätta igång med middagen. återkommer med en bedömning om hur det blev. Först måste jag nog ringa till mamma och få lite tips.



Sorry mamma men jag tyckte det var dags att du skulle synas i bloggen =)

Du har så rätt mamma

Fick en kommentar från min mamma om att jag iallafall har mina grabbar som gillar mig och det är ju tur. Vad skulle man göra utan dom?? Mitt liv skulle inte vara ett dugg värt om jag inte hade de två boysen,
 Det gick väl skapligt på jobbet idag men stämningen är ju ltie kylig imellanåt men det får man väl ta. Det är bara att le, ta emot skiten och se glad ut så brukar dagarna fortlöpa ganska väl. Men det är bra aatt det finns mycket trevliga o roliga kunder som förgyller dagarna på jobbet (och arbetskamrater förstås). Vi har fått mycket beröm över maten och att vi är trevliga. Det här smakade riktigt gott hörde jag nog minst fem gånger idag... det är synd bara att den positiva kritiken inte uppmärksammas så som den negativa. Ojoj nu börjar jag visst bli irreterad så nu ska jag lämna det ämnet =)

Ikväll har jag varit alldeles ensam hemma och det har varit jätteskönt =) men det var lika skönt när de kom hem igen och albin var inte ett dugg trött, eller jo det var han men väldigt uppe i varv så han busade som bara den innan han somnade typ klockan 23.00. det är sent för att heta Albin Herman Viktor Pettersson, Inte kommer han väl sova längre imorgon för det men det hoppas nog Stefan på för jag ska nämligen till stallet imorgon bitti så han får inte sovmorgon då heller. stackars bubbis =( och på måndag börjar han ju jobba igen så då blir det inte någon sovmorgon heller men nästa lördag ska han få sova till middagen om han vill sen på eftermiddagen ska vi till gusum och bada med alla mina syskon och ALbins kusiner det ska bli jätte trevligt =)

Nä ni gott folk nu måste jag sova

Bye bye

tråk dag

Idag har varit en riktig piss dag men man måste väl ha sådana ibland för att uppskatta de bra dagarna.
Måste se vem som pkte ur Lets Dance.

see you later

mätt och belåten

Det blev köttbullar och potatismos... allt hemlagat. Eller inte? Mamma scans köttbullar och felix pulvermos blev det, det är ju inte dirket någon höjdare men det funkar i nödfall. Under tiden jag lagade mat så var Stefan och Albin ute och åkte pulka och det tyckte lillsorken om riktigt mycke, han satt som en solstråle när stefan släppte honom nerför den branta backen... eller var det kanske våran garageuppfart? Det var det nog och den är ju inte särskilt brant men Albin tyckte det var riktigt tufft och att det gick fort oj vilket leende =) stefan försökte ta kort på honom men han fick aldrig med huvudet på bild så de bilderna är inte ens värda att lägga upp här men det kommer nog någon annan bild från deras utevistelse när stefan lagt in bilderna på datorn. Jag har glömt hur man gör nämligen det var så länge sedan jag gjorde det

Nä nu ska jag börja ladda inför en ny arbetsdag.

Tjoflöjt!!

Snö snö

Jaha åd var det vitt ute igen... och fyra plusgrader så det är väl snart borta misstänker jag.
Sitter här o funderar på vad jag ska laga för mat innan jag går till jobbet... har väl inget roligt alls att laga misstänker jag men något tråkigt kommer jag nog på. Stefan håller på att sätter uppe n telefon i vårat sovrum och Albin vill så gärna hjälpa till med sin kunskap men nu är han utslängd från sovrummet och ganska missnöjd med livet. han är ganska go oftast men han har ju lite humör kan man ju lugnt säga.
Nähe ni nu måste jag dyka i frysen men jag kanske skriver något när jag lagat mat.

Bye bye

God afton god afton

jaha nu har man klarat av en arbetsdag till och det har väl gått bra antar jag... lite övertid blev det eftersom en del inte förstår det här med stängningstider´.
Jag vet inte riktigt vad jag sska skriva...
Vi ska ha p-möte på tisdag och det ska bli VÄLDIGT spännande att höra va som kommer sägas... jag kommer ju inte direkt skutta dit av glädje men men man måste väl visa sitt intresse. Hoppas vi hinner prata lite om semeter scemat också men det får vi se. Som det ser ut nu så har jag semester v 27-29 och om det blir så då är jag mer än nöjd. Min fjärde vecka tänker jag nog inte ta ut utan sparar den tills man behöver den bättre, alla mina föräldradagar är ju slut så de kan ju vara bra att ha några dagar att plocka av. Sen hoppas jag ju även på att man kan ta sig utomlands någon gång också och då är det också bra att ha lite dagar att plocka av.

Nähe ni gott folk nu ska jag krypa ner i bingen och slumra lite det är ju en ny arbetsdag imorgon så då måste man ju var apigg och alert. Skulle ha stängt med mamma men hon har åka på flunsan så jag får stänga med Malin istället men det är också toppen =). Mamma som aldrig blir sjuk.

Nä nu Måste jag sova.
Puss på er!


Slänger in en bild på finaste ungen i hela världen =)

Plock plock

Nu plockas det för fulle med gårdagens alla fynd. Så nu ska jag tvätta sängkläderna jag köpte och även gardinerna så de krymper innan jag lägger upp dom.. eller jag o jag det blir kanske Sara men det spelar ju ingen roll =)

Nähe ni gott folk nu måste jag rusa. ska ju jobba i eftermiddag också.


puss på er!!

Hem ljuva hem!

Jahaopp nu va man e smul fattigare än i går så här dags... men oj vad mycket fina grejjer vi har.
Jag köpte bland annat
3 tröjor åt mig
två tröjor till stefan
ett par jeans till stefan
ungefär 40 plagg till Albin så jag orkar inte skriva alla =)
Fönsterlampor
taklampor
lampskärmar
handdukar
badrumsmatta
en borrmaskin till Albin som han blev överlycklig för. Det värmer ett mamma hjärta kan jag lova.
sängkläder till albin
sängkläder till oss
gardiner
en duk
en jacka till mig
en sjal
två skivor
trosor

säkert en himla massa mer men jag kommer inte på mer.




Underbara lilla familj!!
Men idag fick jag en smärre chock när jag fick reda på att Stefan aldrig stekt ett ägg under sitt 26½ åriga liv.
Är inte det lite konstigt... Även om han själv inte äter ägg så har väl alla över 15 år stekt ett ägg??
Jaja det är väl inget att haka upp sig på misstänker jag... det räcker ju med att han brer smöret på felsida av mackan..... Here we go again HIHI

Nä ni gott folk nu ska jag sova!!
Puss på er alla godingar!!

Ullared!

japp nu är det dags för ullared så nu sitter jag bara o väntar på att klockan ska bli halv så sara kommer och hämtar mig =)
Ha en bra dag alla goingar för det ska jag ha.. tihihithi

Ljusparty

Japp det har jag haft nu och det gick jättebra =) Så nu har jag två underbart vackra "ljusstakar" som kommer hem inom kort .
Sitter och pratar med min bästa sara på MSN och vi är lite uppspelta för imorgon ska vi ju till ULLARED. Jag längtar så himla mycket så nu håller jag mina små tummar för att Saras dum dumma mensvärk inte ställer till problem. Men jag tänker INTE tvinga med henne om hon mår jätte dåligt, hon kan ju göra det när röda tanten är på ingång. Stackars Sara.
NÄhe ni gott folk nu ska jag sätta mig med stefan o kolla vad jag behöver handla och göra en liten budget till morgondagen. efter det ska jag göra lite smörgåsar till matsäcken och sen är det BUMS i säng och försöka sova en skvätt.

Men sköt om er alla så ska jag skriva imorgon kväll om jag gjorde några fynd,

Till Emma så hoppas jag att vi kan ses snart, VG, Liam Du, Eddie o jag o Albin =)

Puss på er!!

Hoppla i halmen

Det är klart Maria att du är bjuden på ljusparty =) Och vi ska åka bil till Ullared.

Inatt har vi sovit lite oroligt och jag tror ju jämt att Albin ska spy när han blir ledsen om nätterna men inte då... =) Så nu har vi ätit frukost, Albin tröck nog i sig 2½ macka och kräm med mjölk. Det märks på hans frukost vanor att han inte äter välling på kvällen längre kan man säga.



Idag kommer den här vilden till ALbin och ska leka av sig lite... det är JÄTTE längesedan då lekte med varandra. Han tar visst med sig sin mor också så då får jag äntligen träffa henne, det var ju alldeles för längesedan vi sågs nu. Men det är väl så det kommer bli tyvärr när den ena jobbar och den andra pluggar men vi får se till att försöka så grabbarna får ses så ofta det bara går. Man kan ju säga att de diggar varandra =)

Nähe ni gott folk nu ska jag gå ut till sambon och se vad vi ska hitta på. Eller jag vet att vi ska till krokek och hämta en växasäng till Albin men frågan är om stefan vet om det =)

Puss på er!!

God afton

God afton mina damer och herrar!
Hur har er dag varit??
Min dag har varit alldeles lysande jag har haftå så mycket energi...
Jag gick upp med Albin så Stefan fick sovmorgon det var han värd för jag har legat och grisat till närmare tio i flera dagar nu. Sen gjorde jag en rensning i i Albins garderob, måste ju veta vad han behöver nu när jag ska till ullared på onsdag. Hoppas ni blir avundssjuka HAHAHA. efterr det så satte jag igång att göra pannbiff o himlans så gott det blev. Sällan jag är nöjd med min egen matlagning men  iblan inträffar det iallafall...
Sen bar det av till jobbet och dit tog jag mig med mina små fötter så då fick jag en liten promenad också. PÅ jobbet var det kaos i början men sen lugnade det ner sig och tillslut var det ungefär helt dött.. Sen var det bara att knalla hem igen, det är så skönt att komma hem efter en dag på jobbet, helt underbart.

Imorgon ska jag ju ha ljusparty och jag ar typ ingen aning om vilka som kommer men jag vet att vi blir minst tio men vi kan lika gärna bli 15-20 för det är så många som inte har svarat på min inbjudan... Japp känn er träffade =)

Nähe ni gott folk nu ska jag sussa lite tror jag... man behöver visst det ibland säger dom som vet.

Puss på er!!!


Hejsan hoppsan!!

Hinner inte skriva så mycket för jag ska snart gå och jobba men jag vill dela med mig av lite bilder från helgen och så =)

En sjuk o trött kille

Okej den här bilden är inte från helgen för den här är tagen förra veckan när Albin var magsjuk... då blir man trött och lite extra mysig av sig...



Albin gillar datorn...



Albin och Sara www.nogg.se/evigsingel  myser... Albin flirtar under tiden också =)

Nu hinner jag inte skriva mer men jahg återkommer ikväll!!

Puss på er alla!!

hej hopp

Stefan stannar kvar på gamla bloggen och fortsätter sin blogg karriär där. Hoppas det går bra för honom.

Då är det dags

Jaha gott folk. Då är det dags för min debut på blogg.se också.
Får se hur det går.

Fick ju nytt besöks rekord på Noggen under Januari månad också. 1281 personer har varit inne, helt sjukt men roligt.
Vi var ju och såg bio igår kväll och filmen var bra. När vi gick ut från biografen så kändes det som om klockan var typ tio halv elva men han var i själva verket bara kvart i åtta.
JagSomnade som en klubbad säl när vi kom hem.
Först gick jag och la Albin sen gick jag och la mig direkt efter tror inte klockan var mycket mer än 21.45 när jag somnade. Som sagt var jag trött.
Idag blev det ingen sovmorgon precis, Albin ville upp vid 07.45 så det var bara att gå med.
Han åt mycket frukost idag. Två stora smörgåsar och en youghurt, det är så skoj att se på honom nu när han äter klokt igen.

Karin och Albin har städat hans rum på leksaker som han inte använder så att han kan få lite mera plats att leka på och dom fick ihop en kartong som ska flyttas upp på vinden.
Det blev faktiskt mycket plats på golvet men det brukar vara så när det är ny städat.
Jag för min del städade och plockade i köket undertiden så nu ser det rätt skapligt ut.

Vi beställde ju ved härom kvällen så vi gjorde plats till den nya igår. Så jag kan ju skryta med att vinterveden redan är fixad. Det är inte dåligt att ha årets åtgång torr och klar innan februari är slut. Fick det till ett bra pris också så man kan inte klaga.

Nehe nu ska jag hitta på något att göra. Kanske umgås med familjen som leker inne på Albins rum.

Puss och Kram

RSS 2.0