Sämst

Jag är verkligen sämst på att blogga... nu har jag helt glömt bort det i några dagar men va faaan man kan ju se på fejjan numera vad som händer i ens liv =) Idag har jag iallafall en städar dag, jätte tråkigt men väldigt skönt när det är klart. Albin tycker jag är sååå tråkig som bar städar o inte har tid för honom så nu ska vi gå in på hans rum o leka lite har jag tänkt för att döva mitt dåliga samvete. Eller ska jag dra ett varv med snabeldraken först kanske?? Ja ni det får nog bli så, annars är risken att det inte blir gjort överhängande stor skulle jag tro tyvärr. Så nu är det bestämt dammsugning först och sen bus med bästa sötaste Albin som sitter i soffan o tjatar... MAMMA MAMMA kom mamma mamma kom. Han är bäst min finaste unge!!!

Over and out

JIPPI!!

Inga spyor inatt... gu d så skönt men jag andas inte ut ännu det gör jag om typ en vecka eller så... Vill ju att han ska må bra så vi kan åka på våran tänkta glögg kväll imorgon hos VG o Danne o liam förstås =)

Nu återstår bara tapeterna i tv-rummet... igår försökte vi så gott det gick att städa upp allt damm o skit men jag tror nog det blev ganska bra hoppas jag så nu håller jag tummar och tår för att det blir klart imorgon eller kanse inte klart men påbörjat iallafall... det är inte kul att ha ett rum mindre till förfogande det blir liksom trångt kan man säga =)

Nähe ni gott folk nu ska jag ha lite morgon mys med Albin i soffan ...

Tänkte slänga in en bild på Albin o hans bästa Liam!!


Så söta!!!

Godmorgon!!

JAha idag blir det ännu en VAB dag=( Albin kräktes ju inatt och nu skiter han vatten... jag hoppas nästan på att han ska bli sjuk nu så han kan få bli frisk igen... Han är fortfarande glad o pigg men tycker det är sådär att byta blöja vilket jag förstår... Jag försöker få honom att dricka blåbärssoppa men han dricker hellre Oboy och äter clementine och det är ju kanske inte det mildaste för magen... JAJA vi får se vad dagen har att erbjuda jag återkommer nog senare med ytterligare info =)


Åhhh

Jag är så trött på allt elände... nu trodde jag albin slutat med sina konstiga nattliga vanor, nämligen att kräkas men nej då för en stund sedan var det dags igen. Så imorgon blir det att ringa till farbror doktorn o höra vad de tror det beror på. Dom kommer säga magsjuka o jag kommer säga: NEJ!!!!!! Det är väl ingen normal magsjuka som beter sig såhär?? Han har spytt tre gånger på en vecka o senast var natten mellan fredag o lördag då han spydde ner både sig o hela sängen typ, ikväll var det lite mer hanterbart men usch så hemskt o tråkigt men värst för lille gullungen som blir så ledsen så ledsen =( Han är iallafall mitt bästa även om han har kommit in i en ålder där ordet NEJ sägs mest hela tiden, han använder även sina händer som pistol och skjuter mot oss om vi säger något som inte riktigt gillas... Är det Okej??? NEJ... Jag ska nog också börja säga NEJ om allt tror jag. USCH o fy. JAJA nu ska jag krypa ner i sängen med Vi föräldrar tidningen som kom i brevlådan idag det gillas starkt.

Sköt om er!!!




Dessa är mina bästa o kortet är taget på stranden på Gran Canaria..

Sådär ja =)

Nu är Albin på dagis o jag ska springa ett varv med dammsugaren i vardagsrummet... SÅ dammigt.
Tänkte jag skulle försöka få den där jäkla sprutan någon dag också men ve tinte riktigt när jag ska ha tid med det men det löser sig säkert, Albin har ju iallafall fått en av två sprutor.

På återseende gott folk = )

Okej nu kör vi igen!!

Ska försöka komma igång lite med bloggandet igen tänkte jag men vi får se hur det går.

Börjar med ett inlägg där jag inte har så mycket att skriva =) Men nu ska jag börja klä på albin så vi kan bege oss mot dagis sen är det jobb för mig.

Men innan jag börjar jobba klockan ett så ska jag städa i tv-rummet där vi håller på o spacklar o grejjar så vi förhoppningsvis får upp lite nya tapeter i helgen JIPPI!! Nä nu gick jag  men hoppas jag skriver snart igen.

Badpojken =)

RSS 2.0