Skäms på mig!!

Nu var det ett tag sen ja... Men jag bara jobbar ju hela tiden =( och när jag inte jobbar är det för fint väder för att sitta vid datorn och uggla men det är väl så det är. Ska inte skriva så mycket nu heller ville bara visa att jag lever.

Stefan och Albin tvättar vinterdäcken jag misstänker att Albin bistår med sin expertis i allra högsta grad. Min lilla skruttunge. HAn var ute och gick med sin dockvagn förrut efter ett tahg ställde han den i skuggan... pratade lite på sitt språk och gick försiktigt därifrån. jag misstänker starkt att bebisen helt enkelt skulle sova i skuggan.... Kan han vara så smart??

Nä nus ska jag ut i det fina vädret.!!!
Bilden är nog tagen i påskas när stefan o Albin var på gotland. Lilla eller stora karlsö i bakgrunden!

Besviken =(

Den här underbara helgen som skulle innebära lite party med släkt o vänner på camping, började istället med migrän och svslutades med mindra andnöd och läkarbesök...

Vi skulle ha åkt till tättö dag med en drös släkt och vänner men inte då... Igår började albin andas tungt och bli snorig o jag hoppasdes in i det längsta att det skulle gå över men nej då. VI fick åka till doktorn och andas in ventoline och sammanlagt så spydde albin ner bilen tre gånger på vägen dit och hem. Vi kakn väl säga att lusten rann av oss lite där.
JAg pratade med Sara förrut och då skulle de precis dra igång kubbspelet och de var lagom glada i hatten allihopa... Men jag är inte bitter nej då inte ett dugg, jag sitter hellre hemma med en sjuk liten pojke som hostar så det skär i hela kroppen på mig. Hoppas de har roligt iallafall och hoppas sara lyckades laga vattenkranen som hon drog sönder under tiden vi pratade i telefonen =)

Jaja min son är iallafall det finaste och underbaraste jag har så hans hälsa är ju självklart viktigast. Han är bäst min Albin Herman Viktor Pettersson. Kanske lite busig ibland men det vore väl något fel om det inte vore så antar jag. Han är BÄST mitt gryn.
Nu sover han lite halvskapligt i sin säng och har faktiskt inte hostat så mycket på ett tag. Hoppas det ger med sig nu.

Mitt lilla ÄLSK


o mitt stora älsk =) Du är bäst!!!


God natt

Nu ska vi gå och sova o hoppas på fint väder imorgon för då ska vi campa på tättö!!!
Albin börjar bli förkyld igen och lite tungandad så vi får hoppas att det ger med sig, nu sover han iallafall gott i sin säng och vi håller tummarna för att han är så pigg imorgon att vi kan åka iväg, i värsta fall så får vi åka ner över dagen och hem på kvällen igen, men hoppas verkligen inte.


God natt på er!!

Grankanarieöarna
Benny Agneta
Jaa många roliga ord får man höra när man spelar spel!!

Lite tråkigt lite skönt

Alltså jag blir inte riktigt klok på mig själv ibland... Jag har längtat till kvällen hela dagen ... planerade allt så bra... Albin skulle sova tidigt och jag ligga i soffan o ch se på TV och dricka en cider... VAd h'änder?+A lbin somnar tidigt, redan tio i sju sover han och nu är klockan 10 över åtta och jag är jätte uttråkad =(  Vad gjorde man innan man fick barn??? såg man bara på tv då?? Hur som helst är det tråkigt att sitta vid tvn. Skit sammma nu har jag gnällt lite och nu ska jag ddra något gammalt över mig och invänta melodifetivalen...

Bye bye

Orkade inte

Nej jag orkade verkligen inte åka in till staden och handla till kissarna så det blev bara willys i sörping. Där handlade jag lite smask till kvällen. Vi ska grilla och äta bulgur sallad med fetaost MMMMmmmm vad gott. Det bästa är ju att det är både nyttigt och gott. me like...

Albin sover och jag har suttit på altanen i lugn och ro med Vi föräldrar tidningen som damp ner i brevlådan idag, jag blir alltid lika glad när den kommer...

Det är lite svårt att skriva blogg när katterna vill vara med och se vad som händer på skärmen... men de är ju så söta mina kissar...

Nähe ni gott folk nu ska jag fortsätta läsa lite innan huliganen vaknar vilket borde vara snart eftersom han har sovit i två timmar nu..

Puss på er all!!Kortet är taget första kvällen de bodde hos oss... nu är de ungefär dubbelt så stora men lika söta.

Staden

Japp nu drar albin o jag till stora staden en sväng, ska köpa ny kattlåda och lite ksit.
Vi har haft en riktigt mys morgon vi=)

puss på er

Gjorde ju fel

Råka trycka på fel knapp så jag missade bilden på erica men den kommer härÄven Erica med grannens löständer och löshår =)
Nu blir jag troligtvis dödad om de dår syn på det här... hehe

Tänker tillbaka

Idag har jag varit hos Karin och hennes Astrid, Erica och jossan var där också. Jag kan inte låta bli att tänka på förr i tiden när vi "hängde" =) ojojoj då var det liv i luckan, Vad vi festade flera gånger i veckan och vi bodde i stort sett hos Karins föräldrar, varje vecka länsade vi deras skafferi och deras frysar o kylar. de kunde inte förstå hur Karin kunde äta så mycket när hon var själv hemma. Hennes päron var ju på landet typ hela sommrarna så där var vårat lilla party place =)  ( de kom bara hem och fyllde på förråden) Gud vad jag är glad att jag har upplevt den tiden men jag skulle nog inte orka med det nu tror jag. Men jag hoppas att vi kan ses snart ogen och festa lite ordentligt.

NÄhe ni gott folk nu ska jag göra matsäck till familjekvällen på dagis...

Sätter in en bild på Karin och Erica när de är i sitt esse =)Karin med löshår och grannens löständer =)

Jobb och möte

Nu har jag lämnat plutt på dagis och ska straxt bege mig till jobbet efter fyra dagars välbehövlig ledighet. PÅ jobbet väntar möte med nya chefen och jag tror jag hhört det ryktas om entrecote med hemma gjord bea sås och eventullt ett glas vin efter mltet. Det klingar iallafall härligt i mina öron.

Om sju veckor går jag på semester i tre veckor och sedan har jag föräldraledigt i två veckor. Mmm vad jag längtar, ska bara vara och njuta fullt ut. Mysa med HELA familjen också, oftast så är det ju så att antingen är stefan hemma med Albin o jag jobbar eller så jobbar han men då är jag ledig. Vi sliter med andra ord inte på varandra, men det kanske är bra, vad vet jag?

Nähe ni gott fölk nu ska jag svida om och bege mig till jobbet.
Puss på er!!SÖTIS!!!

GRAVID!!!

JA ni det skulle jag kunna vara men det är jag inte... Efter att ha varit hos VG på klädparty och sniffat på bebis Dennis, som bara var såååå söt, så drar det ju lite extra i bebis tarmen om man säger så. Jaja vu får se vi har ju nästan all tid i världen och det är ju itne ens säkert att det tar sig. Om Stefan skulle läsa det här nu så vet jag precis vad han skulle säga(Läs med butter och nedstämd ton) : Vi kan ju börja med att ha sex lite oftare.     Men karlar är ju aldrig nöjda =)

Åhh det är skoj att blogga igen så nu kan ni nog vänta er att det trillar in lite inlägg titt som tätt.

Min pluttis fyller snart 2 år det är ju helt galet  och han är för den delen helt galen också. Idag hittade jag honom uppe i fönstret över soffan ett par gånger resultat av det: Albin jätte nöjd Mamma mindre nöjd.


Så söta!!!

Två stora pojkar
Det här kortet är väl ändå lite gulligt?? Eller vad tycker du VG??? =)Det här kortet är ju bara sååå gulligt =)
Han var söt då också =)Här var det partaj dags kan jag misstänka.!!! Visst är det fint med dubbelhaka. NOT!!!


Nä nu orkar jag inte med mera nbostalgi... fortsättning följer helt enkelt.

Puss på er!! 

Tjaaaaaaaaaaa!!

I`m back. Men kanske bara för en gång den här månade´n men iallafall =)

Nu går klockan sååå sakta, tjugo över tolv kommer sara och hämtar mig, sedan bäör det av mot åland. HAHAHA jisses så skoj vi ska ha.

Har även kommit på en liten detalj... vi har fortfarande inte visat några kort på huset. En del av er som kikar inhär ibland har ju faktiskt inte varit här... jaja det kommer nog ska ni se.

Katterna heter förresten varken Hjalle och Heavy eller Salt ochpeppar.. Den ena heter Grålle och den andra är numera namnlös igen. Namnförslag tas gärna emot =)

Nähe ni gott folk nu ska jag fixa det sista innan jag kan åka.

Hoppas mitt inresse för bloggningen är tillbaka men troligtvis inte.

Puss påe r!!

RSS 2.0