hej hopp!!

Nu har vi sett Wallander på bio och den var riktigt bra faktiskt...så nu är det bara att vänta på att nästa film kommer ut.
Albin var ju i Udden under tiden och han hade skött sig riktigt bra och jag är inte ett dugg förvånad faktiskt för han är oftast ganska nöjd med livet. Jag är såå tacksam att han är frisk igen för usch och fy för sjuka barn. Nu är det ju bara en dryg vecka kvar tills det är dagisdags så då är det väl dags att bli sjuk igen misstänker jag.
Nu ligger knytet och ska sova... hans sovtider har blivit lite konstiga den sista tiden, han har inte somnat förens vid tio men vaknar ändå en timma tidigare än han brukar, Barn är inte logiska.
Skulle vilja lägga ut lite bilder men jag tror inte vi har några som ni inte redan sett... eller säkert 500 bilder men då kanske det saknas en fot, eller dylikt.

I mormor och morfars diskho trivdes han när han var mindre =)

Hos mormor och morfar i deras diskho=)

Här är han tre dagar

Tre dagar gammal och ganska försvarslös...

Albin och kusin

Sover gott hos kusin SimonEn glad skit har han alltid varit...

Jaja nu har ni fått lite ögongodis men  nu måste jag sova för imorgon bitti ska jag till stallet och fodra o släppa ut lite hästar.

Bye bye!!

Jaha

Nu är vi officiellt bloggare istället för noggare.

Vad har då skett sedan sist? Jag har jobbat lite och igår kväll var våran bästa Sara här och gjorde oss sällskap. Man kan ju säga att det syns på Albin att Sara är hans STORA idol... Stefan o jag är inte värda skiten under skorna när sara kommer hit. Men det är bara underbart att se =)
Han har alltid tyckt om att vara hos Sara.
Han har alltid tyckt om sin gudmor.

Idag på förmiddagen så har vi pysslat ute med veden HELA familjen och det var riktigt mysigt och roligt, vi får hem ett lass ved nästa söndag så nu är det klart att packa in det.
Ikväll ska Albin till Udden i några timmar medans Stefan och jag åker på bio med Linda o Tom det ska bli trevligt vi ska se WAllander- hämnden tror jag den heter. Me love Wallander.
Nähe ni gott folk nu ska jag hjälpa stefan med maten och en grinig unge.

See you later!!!

Nu är vi här istället!!

Hejsan på er!! Nu har vi bestämt oss för att byta bloggställe. Så här är vi nu och vi hoppas verkligen att ALLA läsare följer efter.


Testar lite

 Kolla in grabbarna... fy tusan vilka läckerbitar =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0