Inget o skriva

Jag har inget o skriva men man måste ju visa att man lever ändå tycker jag. Albin har kommit hem igen och det tycker vi om. Nu kommerm gutarna avlösa varandra här ett tag men det är ju bara trevligt. Ikväll ska vi grilla med Stefans bror Simon och någon mera som jag inte minns namnet på =) Nu ska vi äta grillat!!

Hej hej

HJust hemkommen från sommarstugan... herregud så skönt. Albin har varit hos farmor o farfar o busat medans vi haft det lugnt och skönt. Vi har mest bara spelat skipbo men är det semester så är det.

Nähe ni gott folk nu ska jag hoppa i duschen för jag känner mig aningens ofräsch kan jag lova.

En liten puss till sara som inte kommer till oss... Jag o Katarina hade verkligen sett fram emot att du skulle komma men du gör helt rätt även om det blir lite tråkigt förstås. Jag älskar dig massor vännen!!!

Sköt om er! Puss o kram

Varför just idag?

Varför ska det blåsa just idaag? Det har inte blåst på hela sommaren men idag när vi ska åka båt då jävlar sätter det igång. Ja idag drar vi ju till Gotland, det ska bli mysigt. Några dagar ska stefan och jag vara i rödsten (stefans familjs sommartuga) medans Albin är hos farmor och farfar, jag tror det blir så iallafall, hoppas =) den lilla stugan har ingen el och inget vatten o havet är precis utanför. ME LIKE A LOT. Sen hoppas jag även på att vi ska åka till KAtarinas land och dricka vin och ha det mys...

Nä nu ska jag duscha för innan vi ska åka till ÖN så ska vi gratulera Jonas som fyller 30 år idag. HIpp Hipp Hurra!!!

men jag kanske återkommer med ett inlägg när jag är iväg!!

Puss hej!


Värmeslag

Herregud vilken värme... men nu mullrar åskan i kanterna så jag håller tummarna  för en störtskur och ett ordentligt busväder. Luften skulle ju så innerligt behöva rensas lite. idag har Albin fått en ny fin barnvagn och han äslar den redan, man får inte plocka upp honom ur vagnen =) Jag hinner inte skriva så mycket det är mycket som ska donas med nu när man har semester. Japp ni läste rätt, i lördags gick jag på 5 veckors välbehövlig ledighet och jag tänker njuta varje sekund och inte ha en gnutta dåligt samvete, det är ju ändå ens rättighet. Nu talar jag visst i tungor men men skit samma.

Puss på er alla!!!

RSS 2.0